Netsky: "Ik overweeg verhuizing naar VS"

Netsky heeft in "Van Gils & Gasten" zijn derde album voorgesteld. Het album kreeg de toepasselijke titel "III". "Ik wil een breder publiek bereiken en heb daarom beslist om een klein beetje afstand van mijn roots in de drum and bass te nemen", aldus Netsky.

Netsky veroverde de voorbije jaren de belangrijkste festivalpodia in Europa. De Belgische drum and base-artiest wil in de toekomst ook helemaal doorbreken in Noord- en Zuid-Amerika en overweegt zich in de VS te vestigen.

“Je moet groot dromen. Dat is de enige manier om in de muziek te overleven. Ik denk er aan om naar Amerika te verhuizen en daar te werken en inspiratie op te doen", aldus Netsky in "Van Gils & Gasten".

Op zijn derde album "III" wijkt Netsky af van het genre dat hem groot gemaakt heeft, de drum and bass. "Ik neem een klein beetje afstand van mijn roots, maar ik laat het niet los. Ik wil mijn muziek naar een breder publiek toebrengen”, klinkt het.

“Als je meer mensen wil bereiken is het logisch dat de hardcorefans dat niet leuk vinden. Je hebt in elk genre puristen die heel passioneel met muziek bezig zijn", besluit Netsky.