"Ik denk dat ik het echt nog niet besef"

De 19-jarige Lola Obasuyi heeft de talentenjacht "The voice van Vlaanderen" gewonnen. In de finale kreeg ze meer stemmen dan de 59-jarige Jan Van De Ven. Lola zat de voorbije weken in het team van coach Koen Wauters.

"Ik denk dat ik het echt nog niet besef. Oh my god", reageerde de 19-jarige Lola Obasuyi toen ze even voor 23 uur uitgeroepen werd door "The voice van Vlaanderen" op VTM.

Tijdens de finale van de talentenjacht namen vier zangers het tegen elkaar op. Gilles en Jimmy vielen als eerste af. Lola Obasuyi en Jan Van De Ven moesten het in de ontknoping tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk kwam Lola Obasuyi als winnares uit de bus.

Obasuyi werd de voorbije weken begeleid door coach Koen Wauters. Toen zijn pupil uitgeroepen werd als laureaat, gaf hij haar een hartelijke knuffel. Lola Obasuyi heeft met de overwinning een platenconctract en een cheque van 25.000 euro op zak.