"Moeders zijn sowieso bezorgd. En die van mij zeker!"

Voormalig fotomodel Jonathan Quinonez had op een gegeven moment genoeg van het alledaagse reilen en zeilen en besloot zijn job als consultant op te geven, zijn auto te verkopen en op wereldreis te trekken. Alleen bleek zijn Mexicaanse moeder daarover minder enthousiast. Dat loste de 27-jarige man alvast op een creatieve manier op, namelijk met het bordje "Mom, I’m fine" op de meest opmerkelijke plaatsen die hij bezoekt.

Quinonez op website The LAD Bible: "Moeders zijn sowieso bezorgd, maar die van mij zeker en vast. Omdat het soms moeilijk is om met haar in contact te komen, besloot ik tot deze positieve reactie. Ik wil haar tonen dat de wereld een mooie plaats is en dat ik me, waar ik ook ben, goed voel. Mocht ik dit via de telefoon moeten doen, hoe vaak moet je dat dan niet zeggen om haar gerust te stellen?"

"In welke situatie ik me ook bevind, of het nu grappig of angstaanjagend is, ik probeer toch steeds die positieve boodschap over te brengen. Ik hoop dat ik deze trip nog lang kan volhouden en mensen een glimlach op de mond kan doen toveren."

lees ook