Hooverphonic, Tinie Tempah en Magnus op Lokerse Feesten

De organisatie van de Lokerse Feesten heeft een hele reeks nieuwe namen bekendgemaakt. Onder meer Hooverponic, Tinie Tempah, Tourist Lemc en Magnus vervolledigen de affiche. Die is nu zo goed als rond.
De Britse rapper Tinie Tempah

Het optreden in Lokeren wordt de enige festivalshow van het vernieuwde Hooverphonic in Vlaanderen. De overige nieuwe namen voor het hoofdpodium op de Grote Kaai zijn Maxi Jazz & The E-Type Boys, Zornik, Goe Vur In Den Otto, Inglorious, Radio Modern, Cherry Moon Legends, Eppo Janssen, Nadiem Shah ft. Mc Six en Dirk Stoops.

Komen erbij in de Red Bull Elektropedia Room: Soldier's Heart, Murdock, Skyve, Jill Shaw, Goldfox, Thang, Kong, Faisal, Agoria, Dope D.O.D., James Marvel + Mc Mota, Soul Shakers, Loyle Carner, Thecolorgrey, Dvtch Norris, Azer, Spacid, Beazar vs Koodoo, Pete Howl, Brion, T-Clan, Chuki, Edward Buff en Well Shaped Bushes.

Binnenkort zal er nog één laatste naam bekendgemaakt worden, voor de line-up van zondag 7 augustus. Het volledige schema vind je op de website van de Lokerse Feesten.