Sizzla en The Nice Guys op Reggae Geel

De organisatoren van Reggae Geel hebben een tiental nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van deze zomer. Onder anderen Sizzla, Popcaan en Konshens zullen hun ding doen op het podium op 5 en 6 augustus in Geel.

Reggae Geel heeft een tiental nieuwe namen toegevoegd aan de affiche: Sizzla, Popcaan, Konshens, Aba-Shanti I, Manasseh, King Earthquake, Walshy Fire, The Nice Guys, Dave Barker, Rhoda Dakar, Gerson Main en Matthew McCarthy & Patasha.

Met Sizzla heeft Reggae Geel een van de boegbeelden van de reggae op de affiche staan. De Jamaicaanse rastaman komt exclusief naar Geel. Met Manasseh en King Earthquake staan twee grote namen uit de Britse dubscene op het podium.

Het reggae- en dubfestival in Geel vindt dit jaar plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus. De dj Walshy Fire is een van de openingsacts op vrijdag.