Julie Van den Steen: "Al die tweets, mannen!"

Vanochtend om 10 uur is op zender MNM Marathonradio gestart. Marathonradio steunt 21 dagen lang dag en nacht de blokkende student. Presentatrice Julie Van den Steen gaf het startschot met de woorden "We staan klaar voor jou!". Van den Steen zag dat het goed was, want de tweets bleven binnenstromen.

Marathonradio is een begrip bij MNM en studerende studenten. Voor Van den Steen is het haar eerste editie. Zij zag de tweets van luisteraars en collega's vanochtend al passeren en het was blijkbaar wennen.

"Al die tweets, mannen! Ik moet er nog een beetje inkomen", reageerde ze en slaakte een zucht van opluchting. Ook collega Peter Van de Veire stuurde haar een tweet, "Ben je klaar, Julie?!".

Marathonradio loopt tot 24 juni. Wie dj's Julie Van den Steen, Sander Gillis, Peter Van de Veire en Tom Decock wil volgen, kan dat op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat (mnm.be) doen.

Het startschot:

De eerste bloktips: