Opnieuw een deelnemer van "The voice" doodgeschoten

In Chicago is een voormalige deelnemer van "The voice" doodgeschoten. Het gaat om Alejandro "Jano" Fuentes (45). De moord volgt tien dagen op die van zangeres Christina Grimmie, ook een oud-deelneemster aan "The voice".

Fuenes nam aan de Mexicaanse versie van de tv-talentenjacht deel in 2011. Hij eindigde toen bij de laatste tien finalisten. Donderdag had de zanger zijn verjaardag gevierd met vrienden en keerde naar zijn auto die buiten geparkeerd stond aan zijn artiestenstudio.

Toen Fuentes in de auto zat, vroeg een man hem uit te stappen. Die man haalde plots een wapen boven en vuurde drie kogels af. Fuentes werd geraakt in het hoofd en overleed gisteren in het ziekenhuis. Het politieonderzoek loopt nog altijd.

Vorige week werd ook al een zangeres doodgeschoten toen ze handtekeningen aan fans uitdeelde. De 22-jarige Christina Grimmie eindigde twee jaar geleden derde in "The voice". Ze hield aan de wedstrijd een platencontract over.

Meest gelezen