Belgisch koppel verdronken aan Spaans strand

Een Belgisch koppel zeventigers is gisteren verdronken op het strand van Miami Platja in de buurt van de Spaanse stad Tarragona. Dat schrijft de Spaanse krant La Vanguardia en wordt bevestigd aan onze redactie door Buitenlandse Zaken.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistribu

De hulpdiensten werden rond 15.30 uur verwittigd door strandgangers, die twee lichamen hadden zien drijven in het water. Ze probeerden de twee slachtoffers nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Over de omstandigheden is verder weinig bekend.

Volgens La Vanguardia zijn de slachtoffers een man van 75 jaar en een vrouw van 71 met de Belgische nationaliteit. Buitenlandse Zaken bevestigt het overlijden van twee landgenoten, maar geeft geen verdere details.

Meest gelezen