Hollywoodkoppel Blunt en Krasinski verwelkomt tweede dochter

De Britse actrice Emily Blunt en haar Amerikaanse echtgenoot John Krasinski hebben een tweede dochtertje gekregen. "Onze dochter heeft de naam Violet gekregen", meldt John Krasinski.

Het acteurskoppel Emily Blunt en John Krasinski heeft een tweede dochtertje gekregen, Violet. Het meisje werd twee weken geleden geboren. "Dit is een goede dag om het nieuws bekend te maken", verwijst John Krasinski naar de nationale feestdag in de VS.

John Krasinski en Emily Blunt hebben een relatie sinds 2008 en stapten in 2010 in het huwelijksbootje. Twee jaar geleden werd hun eerste dochter Hazel geboren.

De 33-jarige Emily Blunt is bekend van films als "The devil wears Prada", "The adjustement bureau", "Looper", "Edge of tomorrow" en  "Sicario". Haar drie jaar oudere echtgenoot is vooral bekend van zijn rol van Jim Halpert in de Amerikaanse remake van de Britse komedieserie "The office".