Kaiser Chiefs, Hooverphonic en Katy B op affiche Crammerock

Crammerock heeft een tweede lading namen bekendgemaakt voor de komende editie van het festival. Onder meer Kaiser Chiefs, Katy B, Hooverphonic en Noémie Wolfs tekenen present op 2 en 3 september.

Het festival in Stekene ontvangt dit jaar naast Madness nog twee andere Britse acts. Het gaat om Kaiser Chiefs - die afgelopen donderdag nog op Rock Werchter stonden - en Katy B.

De vijf andere artiesten die de organisatie bekendmaakte, zijn allemaal van eigen bodem. Zo komen Hooverphonic, Noémie Wolfs - tot voor kort de zangeres van die eerste groep -, Compact Disk Dummies, SX en Wanthanee.

Eerder liet het festival al weten dat Madness, Black Box Revelation, Daan, De Jeugd van Tegenwoordig, Kungs, Broederliefde en The Devilles op de affiche staan. De komende weken komen er nog meer namen, belooft de organisatie.