Bent Van Looy en Sofie Lemaire starten met culturele talkshow op Canvas

Bent Van Looy en Sofie Lemaire gaan vanaf september een culturele talkshow presenteren op Canvas. In het liveprogramma zal cultuur in de breedste zin van het woord aan bod komen.

Het nieuwe programma - dat voorlopig nog geen naam heeft - zal vanaf september elke vrijdagavond geprogrammeerd staan. De talkshow zal live worden uitgezonden vanuit Antwerpen en zal verschillende culturele domeinen behandelen: van literatuur tot design, van schilderkunst tot comedy.

Zanger Bent Van Looy - die onlangs nog coach was in "The voice van Vlaanderen - en presentatrice Sofie Lemaire zullen alles in goede banen leiden. Voor die laatste is dit het eerste project sinds ze terugkeerde van Vier naar de VRT. In het programma zullen er geregeld liveoptredens en -performances te zien zijn.