Tura en Verhulst in duet tijdens "Vlaanderen Feest"

Bezoekers van het "Vlaanderen Feest"-concert volgende week in Antwerpen mogen zich verheugen op een uniek extraatje. Het elfdaagse "feestival" ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag wordt maandag 11 juli afgesloten met een resem artiesten. Vandaag maakte Eén bekend dat Will Tura een uniek duet zal zingen met Gert Verhulst.
Gert Verhulst en Will Tura tijdens een repetitie.

De show ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse gemeenschap brengt een heleboel artiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek brengen. "Het wordt een mix van de allergrootste Vlaamse klassiekers, de beste actuele hits en enkele verrassende muzikale combinaties", klinkt het bij de organisatie.

Behalve Will Tura zullen Raymond Van het Groenewoud (foto onder), Stan Van Samang, Dana Winner, K3, Niels Destadsbader, Christoff, Laura Lynn, Kia, Willy Sommers, Pieter Embrechts en De Romeo's in Antwerpen optreden.

"Vlaanderen feest" wordt live vanaf 21.00 uur uitgezonden op Eén.