Jobstudent sterft bij ongeval met tractor

In Okselaar is gisterennamiddag een 20-jarige jobstudent overleden. De jongen was het gras aan het maaien vlak naast een vijver niet ver van de Abdij van Averbode toen hij met zijn tractor in het water kantelde.

"De bewoners van het domein (van Kasteel Bosquet, nvdr) hebben direct ingegrepen en hebben geprobeerd het slachtoffer onder de tractor uit te halen", legt luitenant Pans van de brandweer uit. "Dat is uiteindelijk gelukt. Toen hij uit het water gehaald was, is men meteen begonnen met de reanimatie. De mug (mobiele urgentiegroep) is iets later ter plaatse gekomen en de dokter heeft ook alles gedaan om het slachtoffer te redden, maar de reanimatie is zonder gevolg gebleven. Het slachtoffer is overleden." 

De jongen kwam uit Herentals en deed vakantiewerk op het domein.