Reclame met Selena Gomez is een hit op Instagram

Een foto van Selena Gomez heeft meer dan vier miljoen likes gekregen op Instagram. Dat is een record. Gomez was onrechtstreeks ook de vorige recordhouder. Ze staat samen met Justin Bieber op de foto die de Canadees postte drie maanden geleden. Die foto is goed voor al 3,7 miljoen likes.

De Amerikaanse zangeres Selena Gomez is de populairste artiest op de sociaalnetwerksite Instagram, met net geen 90 miljoen volgers. Marketeers zien brood in het succes van Gomez. Een colaproducent ging in zee met Gomez voor een fotoshoot.

De foto waarop Gomez cola drinkt uit een flesje waarop flarden van een van haar liedjesteksten staan afgedrukt, is een grote hit op Instagram. Met vier miljoen likes heeft de foto een recordaantal likes te pakken.

Het vorige record stond op naam van Justin Bieber. De Canadese popster en ex van Selena Gomez is ook heel populair op sociale media. Drie maanden geleden postte Bieber in een nostalgische bui een foto van zichzelf en zijn ex Selena Gomez, goed voor 3,7 miljoen likes.