Ellie Goulding ligt in de lappenmand

De Britse zangeres Ellie Goulding heeft op doktersadvies haar optredens van de komende twee weken afgelast. "Met spijt heb ik mijn concerten op de festivals voor komend weekend geannuleerd. Om gezondheidsredenen mag ik niet reizen of optreden. Ik kom terug", schrijft ze op Twitter.

Twee weken na haar optreden op Rock Werchter ligt Ellie Goulding in de lappenmand. De Britse zangeres moet op doktersadvies haar komende optredens uitstellen.

Op Twitter meldt Goulding dat haar dokters haar geadviseerd hebben om niet te reizen en niet op te treden. Meer informatie is niet bekend. De eerstvolgende optredens van Goulding waren komend weekend gepland in Letland en in Finland.

Ellie Goulding zal de komende twee weken rust nemen. Voorlopig staat haar eerstvolgende optreden gepland op 28 juli in Chicago in de VS.