En dan wordt de orang-oetan plots héél intiem

Een foto nemen met orang-oetans is niet altijd even evident. Een vrouw probeerde het onlangs in een dierenpark in Bangkok en dat zagen de dieren duidelijk zitten.

Elke dag trekken duizenden toeristen naar Safari World in de Thaise hoofdstad Bangkok om daar tussen de dieren te lopen en er foto's bij te nemen. Het dierenpark biedt onder meer de mogelijkheid om met enkele orang-oetans op de foto te gaan.

Een leuk aandenken aan de dag, zo dacht ook de vrouw die het onlangs probeerde. De apen waren duidelijk in hun nopjes en lieten gewillig wat foto's nemen. Tegen het einde van de sessie ziet een van de dieren zijn kans schoon en grijpt hij de borsten van de vrouw in kwestie vast. Die laatste kan er gelukkig smakelijk om lachen, zo bewijst een filmpje dat onlangs op Reddit is geplaatst. 

lees ook