Brusselse oud-burgemeester Thielemans weer op intensieve zorg

Freddy Thielemans, de voormalige burgemeester van Brussel, is opnieuw overgebracht naar de dienst intensieve zorg als gevolg van bloeduitstorting in de schedel die zich vanmorgen voordeed. Zijn toestand is stabiel. Dat meldt het UZ Brussel.

Thielemans mocht gisteren nog de dienst intensieve zorg verlaten om verder te herstellen op de verpleegafdeling. Door een laattijdige verwikkeling - een bloeduitstorting in de schedel - is de oud-burgemeester van Brussel opnieuw naar de dienst intensieve zorg gebracht.

Zijn toestand is momenteel stabiel en wordt van nabij opgevolgd. Het UZ Brussel laat weten dat hij nog enkele dagen op intensieve zorg zal moeten verblijven.

Op maandag 11 juli was Freddy Thielemans binnengebracht op de spoeddienst na een val van een trap thuis. Daarbij liep hij een schedelfractuur en een traumatische bloeding aan het hoofd op. Hij werd enkele dagen in een kunstmatige coma gehouden.