Mick Jagger (72) wordt voor de achtste keer vader

Rolling Stonesfrontman Mick Jagger (72) wordt volgend jaar voor de achtste keer vader. Jagger verwacht zijn eerste kind samen met zijn nieuwe vriendin Melanie Hamrick, een 29-jarige Amerikaanse ballerina. Hij heeft al zeven kinderen bij vier vrouwen.
XPOSUREPHOTOS.COM

Jagger en Hamrick zijn naar eigen zeggen "blij en verrast" over de nakende gezinsuitbreiding. Het koppel is samen sinds 2014, maar woont niet samen. Hun eerste kind zou daar geen verandering in brengen. Jagger heeft al vier dochters en drie zonen, bij vier verschillende vrouwen. De oudste is 36, de jongste 17.

"Melanie is zeer intelligent en heeft haar eigen idee over hoe ze haar leven wil invullen. Ze weet dat Mick een goede band heeft met al zijn kinderen en kijkt er samen met hem naar uit dat hij opnieuw vader wordt", aldus Jaggers woordvoerder. "Ze zien elkaar heel graag, maar willen beiden een onafhankelijk leven. Dat soort relatie werkt zowel voor Mick als Melanie het best."

Mick Jagger is niet de eerste Rolling Stone die op pensioenleeftijd opnieuw tussen de pampers zit. Gitarist Ron Wood (69) verwelkomde twee maanden geleden een meisjestweeling.