Rapper Pitbull huldigt ster op Hollywood Walk of Fame in

De Amerikaanse rapper Pitbull heeft officieel zijn ster op de bekende Walk of Fame in Hollywood ingehuldigd. "Dat ik hier sta bewijst wat er gebeurt als je je concentreert, hard werkt, gelooft in jezelf en tegen alle verwachtingen ingaat", zei de 35-jarige Pibull.
AFP or licensors

Pitbull, alias Armando Christian Perez, begon zijn carrière als rapper op 18-jarige leeftijd en had al snel enkele hits te pakken. Hij verkocht al meer dan 70 miljoen singles en zes miljoen albums. Zijn clips werden meer dan negen miljard keer bekeken op YouTube.

Pitbull schreef en vertolkte in 2014 op vraag van de Fifa en Sony Records en samen met Jennifer Lopez en Claudia Leitte de officiële hymne van het wereldkampioenschap voetbal. De samenwerking resulteerde in de song "We are one (ole ola)".

Pitbull vertrouwde zijn fans tijdens zijn speech toe dat veel geld verdienen nooit zijn drijfveer was geweest. Wel wou hij - vertrokken van niets "iemand worden". "Ik ben het perfecte voorbeeld van de Amerikaanse droom en alles waar die voor staat", aldus nog Pitbull.

AFP or licensors