Wellicht ook Georgiër uit België omgekomen in Nice

Er valt allicht een derde Belgisch slachtoffer te betreuren na de aanslag in Nice. Ook een Georgiër die in Antwerpen woonde, is hoogstwaarschijnlijk omgekomen. Dat meldt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR).

Eerder werd al gemeld dat een Belg van Russische origine en een Kazachse vrouw uit Antwerpen bij de dodelijke slachtoffers waren. En alles wijst erop dat de Georgiër uit Antwerpen ook omgekomen is bij de aanval donderdagavond op de Promenade des Anglais.

De Franse autoriteiten hebben intussen bevestigd aan het kabinet van Buitenlandse Zaken dat geen enkele Belg in een ziekenhuis in Nice behandeld werd voor eventuele verwondingen na de aanslag. De Belgische consul-generaal in Marseille is naar Nice afgezakt om dat nieuws te verifiëren.

Bij de aanval met de vrachtwagen in Nice vielen in totaal 84 doden.