Zware hinder op E17 richting Frankrijk na ongeval in Deerlijk

Rond 8.30 uur vanmorgen is een ongeval gebeurd op de E17 richting Frankrijk ter hoogte van Deerlijk. Hierdoor stond er een tijdlang een lange file. In de staart van de file gebeurde is ook een ongeval.
JAN VERBEKE PRODUCTIES
JAN VERBEKE PRODUCTIES

Omstreeks 08.30 uur vond er een ernstig verkeersongeval plaats. Ook in de ontstane file vond een aanrijding plaats. Als gevolg was er lange tijd maar één rijstrook beschikbaar en verloor men er één uur in de file. Maar ook aan de grensovergang met Frankrijk op de E17 was het aanschuiven geblazen.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om vanuit Gent naar Frankrijk om te rijden via de E40 naar Brugge en vervolgens de E403 richting Kortrijk te nemen. Vanuit Antwerpen naar Frankrijk wordt aangeraden via de E19 en Brussel naar Rijsel te rijden.