Politie seponeert onderzoek misbruik Chris Evans

De politie van Londen heeft het onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik door televisiepresentator Chris Evans in de jaren 90 stopgezet. Er werden geen aanwijzingen gevonden om het onderzoek verder te zetten.

Een vrouw had in mei van dit jaar een klacht ingediend bij de Londense politie tegen de radiomaker en voormalige "Top gear"-presentator. Ze beweerde dat Evans haar in de jaren 90 misbruikt had.

De politie nodigde Evans uit voor een verhoor en onderzocht de zaak. Nu is bekendgemaakt dat de zaak wordt geseponeerd. Er zijn onvoldoende bewijzen tegen Evans om het onderzoek voort te zetten.

De woordvoerder van Chris Evans bevestigt dat zijn cliënt vrijuit gaat en dat de zaak niet langer onderzocht wordt. Evans werd vorig jaar door BBC binnengehaald als de vervanger van Jeremy Clarkson in het populaire autoprogramma "Top gear". Eerder deze maand gooide Evans er echter de handdoek in de ring na tegenvallende kijkcijfers. De 50-jarige Evans blijft wel aan de slag als presentator bij BBC Radio 2.

Meest gelezen