Vicepresident Joe Biden in tv-serie "Law & order"

De Amerikaanse vicepresident Joe Biden duikt binnenkort op in een aflevering van de politieserie "Law & order: Special victims unit". Hij wil met zijn gastrol aandacht vragen voor onopgeloste verkrachtingszaken in de VS.

Uit onderzoek blijkt dat in de VS elke twee minuten iemand het slachtoffer wordt van seksueel geweld. De slachtoffers zijn vooral vrouwen.

De Amerikaanse vicepresident Joe Biden zal binnenkort een gastrol vertolken in de tv-serie "Law & order: Special victims unit". Hij zal samen met inspecteur Olivia Bensen (rol van Mariska Hargitay) een meldlijn voor vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk gewelfd bezoeken.

Biden wil met zijn gastrol de aandacht vestigen op de problematiek van seksueel geweld. De vicepresident kondigde ook aan dat hij van plan is om 70 miljoen euro extra te investeren in het inhalen van de achterstand bij de politie in verkrachtingszaken.

Meest gelezen