Gert Verhulst dit najaar gastheer in VTM-spelshow

Studio 100-baas Gert Verhulst is dit najaar te zien op VTM, in een gloednieuw spelprogramma met een vijfkoppig bekend panel. In "Het grootste licht" neemt hij de rol van spelleider op zich. Actrice Ruth Beeckmans wordt zijn assistente.

"Het grootste licht" is de Vlaamse versie van het Britse format "Taskmaster". Een vijfkoppig panel van bekende Vlamingen moet opvallende opdrachten tot een goed einde brengen. Die bizarre taken krijgen ze van spelleider Verhulst. Zo wordt hen bijvoorbeeld gevraagd om zo snel mogelijk een groot ijsblok te laten smelten, of een eierdopje te vullen met zo veel mogelijk tranen.

Elk panellid moet zijn opdracht individueel uitvoeren, onder het goedkeurend oog van Verhulst. Pas in de studio ontdekken de bekende deelnemers hoe de concurrentie het ervan af heeft gebracht. Verhulst moet daar als taakverdeler beslissen wie zijn opdracht het best heeft vervuld, op de meest originele manier. Hij krijgt daarbij de hulp van zijn assistente: actrice Ruth Beeckmans. Die laatste is voor het eerst te zien als presentatrice.

"Het grootste licht" wordt dit najaar uitgezonden. De namen van de vijf bekende panelleden zijn nog niet bekend.

Studio 100-baas Gert Verhulst is de laatste tijd steeds vaker te zien op televisie. Momenteel presenteert hij de nieuwe reeks van "Zeg eens euh!" op Vier. Daar was hij eerder dit jaar ook het gezicht van dierenprogramma "Het zijn net mensen". Verder heeft Verhulst ook zijn eigen kookprogramma op zijn kookzender Njam. Op VTM dook hij eerder dit jaar op als jurylid in "Mijn pop-uprestaurant" en "K3 zoekt K3".

Meest gelezen