"Ik geloofde niet wat ik zag"

De lat komt almaar hoger te liggen als u uw nieuwe echtgenoot of echtgenote wil verrassen op het huwelijksfeest. Toch slaagde Hunter Heinrich uit Texas, VS, nog met verve, toen hij zijn beste beentjes voorzette voor zijn compleet verraste echtgenote Lexi Wilson. Heinrich kreeg de steun van 6 vrienden die het spektakel compleet maakten.

Heinrich op nieuwswebsite KXII News 12: "Eens je van je stoel opgestaan bent en de adrenaline neemt het over, dan blijf je er gewoon voor gaan. Want ik heb op gebied van dansen geen enkele ervaring. Maar ik wilde iets speciaals doen, samen met mijn bruidsjonkers die dat zeker zouden zien zitten. Na wat opzoekingswerk was dit het resultaat."

"De bruidsjonkers gingen er helemaal voor, vroegen me voortdurend wanneer we zouden beginnen, wat ze moesten leren. "We willen dansen!", klonk het."

Wilson: "Ik kon niet anders dan ervan te genieten, ook al geloofde ik niet wat ik zag. Ik lachte en huilde tegelijk, omdat het zo hilarisch was. Het kon niet beter dan hem zoveel creativiteit te zien tonen, samen met zijn vrienden op zo’n belangrijke dag voor ons."

Intussen is het filmpje, met muziek van Destiny’s Child en Bruno Mars, al meer dan 21 miljoen keer bekeken op Facebook:

lees ook