"Suicide squad" breekt potten aan de kassa

De actiefilm "Suicide squad" van Warner Bros. heeft de voorbije week wereldwijd 240 miljoen euro opgebracht. Daarmee overtreft de film van David Ayer met onder anderen Will Smith, Jared Leto, Cara Delevingne en Viola Davis alle verwachtingen.
Invision

De negatieve recensies van de filmcritici hebben het publiek niet weerhouden om naar de nieuwe actiefilm "Suicide squad" te gaan kijken. De film die gebaseerd is op DC Comics is de meest lucratieve film ooit tijdens zijn openingsweekend in de VS.

"Suicide squad" heeft wereldwijd in 59 landen 240 miljoen euro opgebracht. In de VS was de film goed voor een omzet van 122 miljoen euro. Dat is een record voor een film in zijn openingsweekend in de maand augustus.

De filmstudio Warner Bros. had de volkstoeloop voor de actiefilm niet verwacht, zeker niet na de negatieve recensies die verschenen in de pers.

"Suicide squad" vertelt het verhaal van een aantal superschurken die opgesloten zitten in de gevangenis. Als ze een geheime missie ondernemen, krijgen ze strafvermindering. Regisseur David Ayer werkte samen met een sterrencast aan de film. Onder anderen Will Smith, Jared Leto en Cara Delevingne zijn te zien in de prent.

Invision