Man die hoofd uit Britse trein stak overleden

In Londen is een man overleden nadat hij zijn hoofd uit het raam van een trein had gestoken. Waarschijnlijk werd hij geraakt door een andere trein, maar dat is nog niet officieel bevestigd. Eerder deden berichten de ronde dat de man zou zijn onthoofd bij het ongeval, maar dat wordt tegengesproken.

Het gruwelijke ongeval gebeurde gisterenmiddag in het Londense treinstation Wandsworth Common. Een man zou dus voorover geleund hebben, uit een raampje van de trein waarin hij zat, de Gatwick Express.

De politie heeft nog niet bevestigd dat hij zo door een trein werd geraakt die uit de andere richting kwam, maar alles wijst erop. De politie kon wel al zeggen dat het slachtoffer een twintiger was, wiens identiteit nog bevestigd moet worden en dat het ongeval als niet verdacht wordt beschouwd.

Niet onthoofd

Volgens berichten op sociale media werd de man onthoofd, maar dat spreekt de politie tegen. “We zijn er ons van bewust dat er op sociale media berichten zijn verschenen die melden dat de man bij het ongeval werd onthoofd, maar dat is dus niet het geval”, aldus een politiewoordvoerder tegen de Britse omroep BBC. Het slachtoffer zou wel zware hoofdwonden hebben gehad.

Na het ongeval kwamen de hulpdiensten meteen ter plaatse met een reddingshelikopter en werd het station afgesloten. De hulpdiensten konden ter plaatse niets anders meer doen dan het slachtoffer dood verklaren.