Oscarwinnares Brie Larson maakt regiedebuut met komedie

Actrice Brie Larson neemt dit najaar voor het eerst plaats in de regiestoel. De Oscarwinnares neemt de regie en productie in handen van komedie "Unicorn store", waar ze ook een rol in zal vertolken. Dat meldt Variety.
Larson bij de Oscaruitreiking eerder dit jaar

Larson (26) won bij de laatste Oscars nog de prijs voor beste actrice, voor haar rol in "Room". Nu zet ze een nieuwe stap in haar reeds goedgevulde carrière.

Dit najaar gaan de opnames van start van komedie "Unicorn store", waarin Larson haar debuut als regisseur maakt. De film gaat over een vrouw die opnieuw bij haar ouders gaat wonen. Van een winkel in de buurt krijgt ze het voorstel om uit te zoeken op welke manier een mens volwassen wordt. Het idee voor de film is er al sinds 2012.

Larson zit intussen niet stil. Ze speelt binnenkort ook de hoofdrol van supervrouw Carol Danvers in een verfilming van de comic "Captain Marvel". Verder werkt ze momenteel nog aan drama "The glass castle" en thriller "Free fire".