Showbizz Bart aan de slag bij Radio 2

De mediareporter Showbizz Bart zal vanaf september wekelijks te horen zijn in de programma's "Start je dag" en "Spits". Showbizz Bart maakte het nieuws zelf bekend in "Plage Préférée" op Radio 2. "Het is echt fantastisch dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, ik ben er ontzettend enthousiast over", aldus Showbizz Bart.

Bart Verbeeck (38) heeft een contract gekregen van Radio 2. Verbeeck is in Vlaanderen bekend als Showbizz Bart. De mediareporter werkte de voorbije jaren bij Qmusic en stapt nu over naar Radio 2.

Showbizz Bart zal vanaf september wekelijks te horen zijn in "Start je dag" en "Spits" op Radio 2. Hij zal in de programma's verslag uitbrengen van de belangrijkste gebeurtenissen in showbizzland.

"Het is echt fantastisch dat ik voor Radio 2 mag gaan werken, ik ben er ontzettend enthousiast over. Ik wil wel graag Medialaan en mijn voormalige collega’s uitdrukkelijk bedanken."

"Met veel plezier kijk ik terug op een erg fijne periode bij Qmusic. Ik heb er veel geleerd en mooie kansen gekregen, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging."

Showbizz Bart werkte van 2001 tot 2016 voor Qmusic. Sinds 2008 heeft hij een vaste rubriek in Story. Daarnaast is hij bekend van televisieprogramma's als "Het sterkste netwerk", "Beste kijkers", "Is er wifi in Tahiti?" en "Zeg eens euh!".