Tv-kok Jamie Oliver verwelkomt vijfde kind

De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft aangekondigd dat zijn vrouw Jools bevallen is van een vijfde kindje. De naam van het jongetje is nog niet bekendgemaakt. "Iedereen in de familie Oliver is heel verrast en bijzonder blij", schrijft Oliver op Instagram.

De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft op Instagram een foto van zijn vijfde kindje gepubliceerd. Zijn vrouw Jools is bevallen van een zoontje. Het koppel heeft al drie dochters en een zoon.

Jamie Oliver meldt dat zijn oudste twee dochters de bevalling van zijn echtgenote hebben bijgewoond. De naam van het jongetje is nog niet bekendgemaakt.

De kinderen van Jamie Oliver en zijn vrouw Jools hebben avontuurlijke namen gekregen. De dochters heten Poppy Honey, Daisy Boo en Petal Blossom. De zoon van het koppel gaat door het leven als Buddy Bear.