Ex van Hugh Heffner bevallen van zoontje

Het Amerikaanse glamourmodel Holly Madison is bevallen van een tweede kindje met haar man Pasquale Rotella. Na een dochter drie jaar geleden heeft het gezin een zoon verwelkomd. Madison is bekend van de realityserie "The girls next door". Daarin werd tussen 2005 en 2009 het wel en wee in de villa van Playboybaas Hugh Heffner gevolgd.

Het Amerikaanse glamourmodel Holly Madison is bevallen van een zoontje. De jongen is het tweede kind van Madison en haar echtgenoot Pasquale Rotella. Ze hebben al een driejarige dochter met de naam Rainbow Aurora.

Pasquale Rotella maakte het nieuws van de geboorte bekend op Instagram. Holly Madison maakte begin dit jaar bekend dat ze in verwachting is. In maart raakte bekend dat het een zoontje zou worden.

Holly Madison was van 2005 tot 2009 een van de hoofdrolspelers in de realityserie "The girls next door". In de reeks werd het dagelijkse leven in de villa van Playboybaas Hugh Heffner gevolgd. Madison was een van de vriendinnen van de flamboyante uitgever. In 2008 beëindigde ze haar relatie met Heffner.

Na de reeks "The girls next door" nam Holly Madison deel aan "Dancing with the stars" en kreeg ze haar eigen realityshow "Holly's world".