"Mooiste van Instagram" niet meer welkom op site

De Instagramaccount van het Limburgse naaktmodel Marisa Papen is geblokkeerd, omdat haar foto's te expliciet zijn. Voor de vrouw met meer dan 600.000 volgers op de sociaalnetwerksite is dat een streep door de rekening, meldt Het Laatste Nieuws.

Het model Marisa Papen is voor de vierde keer geblokkeerd op Instagram, omdat haar foto's te veel naakt vertonen.

"Ik begin me stilaan zorgen te maken. Nog nooit heeft het zo lang geduurd vooraleer ik opnieuw toegang kreeg. Ik probeer de juiste mensen te bereiken, voorlopig zonder succes", zegt Papen in Het Laatste Nieuws.

Het gebruik van de fotodeelwebsite Instagram heeft het Vlaamse naaktmodel Marisa Papen geen windeieren gelegd. De 24-jarige schone uit Paal in Beringen werd begin dit jaar door een Nederlandse website uitgeroepen tot mooiste vrouw van Instagram.

Met 600.000 volgers op Instagram is ze een van de populairste Instagrammers in België. Haar populariteit bracht haar tot op de cover van de Nederlandstalige Playboy en leverde haar wereldwijd opdrachten op.

"Mijn inkomen hangt enigszins af van Instagram. Als mijn profiel morsdood blijft, bouw ik wel een eigen platform waar ik mijn foto's kwijt kan", besluit Papen.