Megan Fox is bevallen van een zoontje

De Amerikaanse actrice Megan Fox is vorige week bevallen van haar derde zoontje. Journey River Green is het derde kind van de "Transformers"-actrice en haar echtgenoot Brian Austin Green. Brian Austin Green is vooral bekend van zijn rol in de populaire televisieserie "Beverly Hills 90210".

De Amerikaanse actrice Megan Fox is op 4 augustus bevallen van een derde zoon met haar echtgenoot Brian Austin Green: Journey River Green. Drie jaar geleden werd ze voor het eerst moeder toen ze beviel van Noah Green. Iets meer dan een jaar later werd Bodhi Green geboren.

Megan Fox leerde haar echtgenoot Brian Austin kennen op de set van de televisieserie "Hope & faith" in 2004. De 30-jarige Fox en de 42-jarige Green stapten in 2010 in het huwelijksbootje.

Vorig jaar kondigde Megan Fox aan dat ze wilde scheiden van haar man. Toen wist de actrice niet dat ze in verwachting was van een derde kind. Het koppel besloot daarop de scheiding uit te stellen.

AP2013