Vrouwencast "Ocean's eight" is bijna compleet

Actrice Anne Hathaway en zangeres Rihanna vervoegen de cast van de nieuwste "Ocean's eleven" spin-off "Ocean's eight". Dat meldt The Hollywood Reporter. Daarmee zijn zeven van de acht hoofdrollen uitgedeeld.

Het wordt een cast om u tegen te zeggen: de vrouwen die de hoofdrollen vertolken in "Ocean's eight", een film in een regie van Gary Ross en na "Ocean's twelve" en "Ocean's thirteen" al de derde spin-off van de originele film "Ocean's eleven" van regisseur Steven Soderbergh in 2001.

Eerder raakte al bekend dat Sandra Bullock, Cata Blanchett, Helena Bonham Carter, Awkfwafina en Mindy Kaling in de film meespelen. Vandaag voegt The Hollywood Reporter ook nog eens Anne Hathaway en Rihanna aan de cast toe. Volgens Deadline starten de opnames in oktober.