Arianna Huffington verlaat The Huffington Post

Arianna Huffington stapt op als hoofdredacteur van de nieuwssite The Huffington Post. Elf jaar geleden stond ze aan de wieg van de populaire site. Vijf jaar geleden nam mediaconcern AOL de site over voor bijna 300 miljoen euro en stelde AOL de 66-jarige Arianna Huffington aan als hoofdredacteur.

De Amerikaanse journaliste en onderneemster Arianna Huffington heeft beslist om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Na elf jaar verlaat de medeoprichtster van The Huffington Post het bedrijf en gaat ze aan de slag bij de nieuwe startup Thrive Global.

"Ik dacht dat The Huffington Post mijn laatste kunstje zou zijn, maar ik heb beslist om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Aan iedereen bij The Huffington Post: jullie hebben het bedrijf groot gemaakt. Ik dank alle collega's en vrienden die ik heb leren kennen", schrijft Huffington op Twitter.

Met de medische startup Thrive Global wil Huffington de problemen van burn-out aanpakken. "Thrive Global wil de manier waarop we werken en leven veranderen. Burn-outs zijn geen noodzaak op de weg naar succes."

Meest gelezen