Margot Robbie heeft nieuwe Hollywoodrol te pakken

De Australische actrice Margot Robbie heeft de hoofdrol te pakken in de biografische film "Queen of the air". De film is gebaseerd op de biografie van Lillian Leitzel, een populaire trapezeartieste die in 1931 is overleden na een fout gelopen trapezeact.

De Australische actrice Margot Robbie is helemaal klaar om Hollywood te veroveren. De 26-jarige actrice begon haar carrière bij de soap "Neighbours" en mocht in 2011 opdraven in de Amerikaanse tv-serie "Pan Am".

Drie jaar geleden speelde ze een opmerkelijke bijrol in "The wolf of Wall Street" en daarna volgden rollen in "Focus" met Will Smith, "The legend of Tarzan" en meest recent "Suicide squad". Warner Bros. meldt nu dat Margot Robbie de hoofdrol heeft gekregen in de film "Queen of the air".

"Queen of the air" vertelt het dramatische levensverhaal van de trapezeartieste Lilian Leitzel (1892-1931). Leitzel maakte begin vorige eeuw furore met het circus Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

De trapezeartieste had een turbulent liefdesleven en kwam om het leven na een fout gelopen optreden in Kopenhagen in Denemarken.