Gure weer houdt publiek weg bij Lokerse Feesten

Het festivalplein van de Lokerse Feesten was donderdagavond amper voor een derde gevuld. "We zijn verwonderd over de lage opkomst, zeker met House Of Pain en Selah Sue op de affiche vanavond", reageert organisator Jan Cools.
YMDI

De medewerkers van de Lokerse Feesten hebben gisteravond een rustige avond gehad. Het festivalplein in Lokeren was amper voor een derde gevuld.

Of dat te wijten was aan de affiche of het regenweer is voor organisator Jan Cools een raadsel. "We zijn ook verwonderd, zeker gezien de affiche met House Of Pain en Selah Sue. De populariteit van Selah Sue in Vlaanderen blijkt serieus gedaald te zijn. In Wallonië en Frankrijk verkoopt ze nog volle pleinen en zalen uit. Dat is even schrikken."

"We kunnen ons er alleen maar bij neerleggen dat we een dunbevolkt plein hebben vanavond", besluit Cools. Een andere medewerker van het festival vermoedt dat het gure weer de mensen heeft thuisgehouden.

"Ik werk al twaalf jaar op de Lokerse Feesten en dit heb ik nog niet meegemaakt. Ik denk dat het puur het weer is. Het is vandaag een hele dag heel slecht weer geweest in Lokeren en ik denk dat alle mensen met een abonnement thuisgebleven zijn."

De Lokerse Feesten loopt nog tot en met zondag. Vanavond staat Bazart en Christine And The Queens op het podium in Lokeren.