Obama: "Overdag Beach Boys, 's nachts Miles Davis"

De Amerikaanse president Barack Obama luistert deze zomer overdag graag naar "Me gustas tu" van Manu Chae en "Sinnerman" van Nina Simone. Caetano Veloso, Corinne Bailey Rae en Miles Davis staan op zijn playlist voor de zomernachten. Dat heeft Obama gedeeld met zijn volgers op Twitter.

De Amerikaanse president Barack Obama heeft opnieuw een zomerplaylist samengesteld met zijn favoriete soundtrack voor deze zomer. Hij deed dat eerder op Spotify en nu heeft hij een dag- en een nachtlijst gedeeld op Twitter.

"President Obama's 2016 summer playlist - Songs for the daytime" bevat muziek van onder anderen Beach Boys, Jay Z, Aretha Franklin en Charles Mingus.

"Tell it like it is" van Aaron Neville, "Lover man" van Billie Holiday, "My funny Valentine" van Miles Davis en "Cucurrucucu paloma" van Caetano Veloso staan in zijn lijst "Songs for the nighttime".

In totaal heeft de president 39 nummers op zijn "Summer playlist" gezet.