Tournee Beyoncé: al 190 miljoen euro omzet

Het eerste deel van de wereldtournee van Beyoncé met haar album "Lemonade" heeft een omzet van 190 miljoen euro gedraaid. The Formation World Tour is in april van start gegaan in Miami in de VS.

De Amerikaanse zangeres Beyoncé is dit jaar begonnen aan een bijzonder lucratieve wereldtournee. De Amerikaanse en Europese concerten van The Formation World Tour van Beyoncé waren al goed voor een omzet van 190 miljoen euro.

Twee weken geleden stond Beyoncé op het podium van het Koning Boudewijnstadion in Brussel. "Ze demonstreerde met een sterke visuele show in een strakke regie waarom ze een van de meest indrukwekkende popartiesten van het moment is", zag onze reporter Kirsten Sokol toen.

Op dit ogenblik heeft Beyoncé vakantie. Op 7 september zet ze haar wereldtournee voort met een reeks concerten in Noord-Amerika.