Motorrijder overleden na achtervolging in Tielt

In Tielt, in West-Vlaanderen, is vannacht een motorrijder omgekomen terwijl hij achtervolgd werd door de politie. De man is op de N35 met hoge snelheid tegen een kraan gebotst, en stierf ter plaatse. Ook de politieauto botste tegen de kraan en brandde uit. De twee agenten konden op tijd uit de politiewagen klimmen en zouden lichtgewond zijn. De kraan stond langs de weg omdat er grote wegwerkzaamheden bezig zijn.
JAN VERBEKE PRODUCTIES

Waarom de motorrijder werd achtervolgd, is nog niet duidelijk. Hij werd afgelopen nacht rond 4 uur opgemerkt door een anonieme politiepatrouille, waarop de twee agenten de achtervolging inzetten. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de motorrijder, want die kon niet onmiddellijk worden achterhaald. De weg bleef tot 9.30 uur volledig afgesloten voor het verkeer.

JAN VERBEKE PRODUCTIES
JAN VERBEKE PRODUCTIES