"Zomer van Marktrock mag al succes worden genoemd"

Zo'n 12.500 mensen hebben gisteren de eerste festivaldag van Marktrock Bilzen bijgewoond. Headliners waren Laura Tesoro, Ian Thomas en Sylver. Marktrock Bilzen beleeft zijn vierde editie. Ook in Aalst en Vilvoorde zijn er edities van Marktrock.

De Markt liep omstreeks 20.45 uur vol voor het optreden van Eurosongdeelneemster Laura Tesoro. Dance-sensatie Sylver en Pigbag Army -met Jan Van Eyken, Axl Peleman en Eline De Munck - brachten het publiek aan het dansen.

Zondag staan o.a. de Ketnetband, Kings of Pop en Raymond van het Groenewoud op het programma.

Marktrock Bilzen beleeft dit jaar zijn vierde editie. Tegelijk zijn er ook in Aalst en Vilvoorde edities van Marktrock. Die vinden voor het eerst plaats en zijn in tegenstelling tot die in Bilzen niet gratis. De festivals op de stadspleinen lijken aan te slaan. De Zomer van Marktrock mag halfweg al gerust een succesformule worden genoemd, vinden de organisatoren.