Ook Manneken Pis betuigt eer aan Toots Thielemans

Manneken Pis betuigt vandaag en morgen eer aan de overleden Toots Thielemans. Hij draagt een Toots-kostuum en, natuurlijk, een mondharmonica. De stad Brussel opent in de onthaalruimte van het stadhuis ook een rouwregister.

Manneken Pis zal vandaag tussen 15 en 20 uur en ook morgen te zien zijn in zijn Toots-outfit. De stad Brussel opent vanavond ook een rouwregister. Het zal in het onthaal van het stadhuis ter beschikking staan van het publiek.

 

Eerder vandaag werd al bekend dat de stad Brussel als eerbetoon aan de overleden muzikant en Brusselaar Toots Thielemans muziek uit zijn rijke repertoire zal laten weerklinken op de Brusselse Grote Markt. Brussels schepen van Cultuur Karine Lalieux nodigt alle Brusselaars uit om samen naar zijn oeuvre te komen luisteren.