Indruk maken op een vrouw: dat kan al eens misgaan

Een man uit Pittsburgh heeft indruk willen maken op zijn date, maar echt succesvol was die poging niet. Hij nam de deerne mee naar het dak van het gebouw en wilde voor haar ogen naar een ander dak springen. Die onderneming liep niet echt van een leien dakje.

De jongeman - een liefhebber van parkour - verloor zijn evenwicht en hij belandde tussen de muren van beide gebouwen. De hulpdiensten werden opgetrommeld om hem uit zijn onfortuinlijke positie te bevrijden.

Ze maakten aanvankelijk een gat in de binnenmuur van een aanpalend restaurant, in de hoop de man zo te vinden. Toen dat niet lukte, probeerden ze hem langs buiten uit de kloof tussen beide gebouwen te trekken.

Tweede keer goede keer. Met een verstuikte enkel werd hij afgevoerd naar een ziekenhuis in de buurt. Of hij ook zijn hart heeft gebroken, is niet bekend.

lees ook