Lifestylemagazines Roularta krijgen nieuwe bazen

Uitgever Roularta brengt twee nieuwe gezichten aan het hoofd van zijn lifestylemagazines. Fabienne Willaert wordt overkoepelend uitgever van alle magazines en Ruth Goossens wordt hoofdredactrice van Knack Weekend.

Fabienne Willaert volgt Chantal Lepaige op, die na 8 jaar gekozen heeft voor een nieuwe uitdaging bij Vente-Exclusive. Willaert startte haar carrière in de reclamesector en werd daarna hoofdredactrice van Feeling, Gael en Marie Claire, en uitgeefster bij concurrent Sanoma. In haar nieuwe functie komt ze aan het hoofd van Knack Weekend, Le Vif Weekend, Royals, Nest en Bodytalk.

Ruth Goossens vervangt dan weer Lene Kemps als hoofdredactrice van Knack Weekend. Kemps verlaat Roularta. Goossens was eerder hoofdredactrice van Marie Claire, waar ze daarvoor al 10 jaar actief was als journaliste, en werkte ook voor Show Off en Mémoire Universelle.