Wat brengt het nieuwe "Thuis"-seizoen volgens de acteurs?

"Thuis"-fans kunnen stilaan beginnen aftellen naar het nieuwe seizoen. Volgende week maandag start de 22e reeks van de Eén-serie. De avond ervoor kunnen kijkers hun geheugen nog even opfrissen met de voorbije seizoensfinale. De hoofdrolspelers uit "Thuis" blikken in een kort filmpje nu al vooruit naar hun nieuwe avonturen.

Waldek en Simonne, die in de seizoenfinale passioneel aan het kussen gingen, hebben zeer uiteenlopende verwachtingen voor het nieuwe seizoen. "Voor hem ziet het er niet goed uit", aldus acteur Bart Van Avermaet. "Fijn dat Simonneke ook eens een coup de foudre krijgt", vindt actrice Marleen Merckx.

Haar (voormalige?) echtgenoot Frank laat dan weer weten dat hij ontploft "als hij dat te weten komt. Want als een normale mens dat meemaakt, kunnen ze hem bijeen vegen." Waar die dat op slaat? Nog een kleine week geduld.

De voorbije seizoensfinale samengevat

  • Peter en Femke geven toch hun jawoord, na het dramatische overlijden van hun zoon Lucas eerder dat seizoen.
  • Peggy kiest voor haar jeugdliefde Bennie, na een verblijf bij haar zus Bianca in Marokko.
  • Arne ontvoert Olivia naar een bos. Wat hij daar met haar van plan is, blijft onduidelijk.
  • De ultieme verzoeningspoging tussen Frank en Simonne mislukt, waarna goede vriend Waldek haar opvangt. Met een verrassende en troostende kus tot gevolg.
  • Hélène opent de jacht op William, maar bekoopt dat met haar leven.
  • William probeert zowel Marianne als haar zoon Tom uit te schakelen. Of zij de verstikkingspoging en hij de wurgpoging overleeft, komen we pas in het nieuwe seizoen te weten.