Medialaan doopt Acht om tot mannenzender CAZ

Tv-zender Acht wordt omgedoopt tot CAZ, een zender die zich vooral richt tot mannen. Dat heeft moederbedrijf Medialaan bekendgemaakt. Op het programma staan vooral buitenlandse series en films, maar ook een blik achter de schermen van de Special Forces van het Belgische leger.

De nieuwe zender start op 1 oktober en moet een mannelijke tegenhanger worden voor Vitaya, een van de andere zenders van Medialaan.

Elke dag zullen er films worden uitgezonden die vooral mannen moeten bekoren. Het gaat dan onder meer om "The Godfather", "Rambo" en "Shawshank Redemption". En ook reeksen als "Game of thrones", "Black sails", "Sleepy hollow", "Dexter", "Ray Donovan" en "Las Vegas" staan geprogrammeerd. In de late avond wordt "Live at the Apollo" uitgezonden, waarin bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

Naast aangekocht werk zal op CAZ ook "Special Forces" te zien zijn, een programma dat "een exclusieve blik achter de schermen van de Special Forces van het Belgische leger" belooft.