Niels Destadsbader en Laura Tesoro zoeken boysband op VTM

VTM gaat begin volgend jaar op zoek naar een nieuwe Nederlandstalige popgroep. De presentatoren zijn Niels Destadsbader en Laura Tesoro, die zo haar tweede presentatieopdracht vast heeft.

In het programma zullen kandidaten zowel de kijker thuis als een professionele jury moeten overtuigen tijdens audities en liveshows. In de laatste show moet duidelijk worden wie de favorieten zijn en wie het best met wie in een groep kan samenwerken. Zo wordt meteen een nieuwe groep samengesteld die - afhankelijk van het ontdekte talent - een duo, trio of kwartet kan zijn.

Wie zich wil inschrijven, moet wel minstens 18 jaar zijn. Een maximumleeftijd is er niet.

De presentatie is in handen van Niels Destadsbader - die in het verleden al gastheer was van onder meer "K3 zoekt K3" - en Laura Tesoro, de meest recente Songfestivalkandidaat die dit najaar ook al op VTM te zien zal zijn als medepresentatrice van "Belgium’s got talent".