Optreden Oscar and the Wolf in AB in mum van tijd uitverkocht

Het concert van Oscar and the Wolf in december in de AB is in een mum van tijd uitverkocht. In amper tien minuten gingen de 2.000 beschikbare kaartjes de deur uit. Ook het optreden in Paradiso in Amsterdam is volzet.

Dat fans van Max Colombie en co snel zouden moeten zijn voor de twee aangekondigde optredens was gisteren al duidelijk. De groep vulde eind vorig jaar nog het Sportpaleis en kreeg zaterdag nog een massa Pukkelpopgangers bij elkaar als afsluiter op het hoofdpodium. 

Het hoeft dus niet te verbazen dat de respectievelijk 2.000 en 1.500 kaartjes in de AB in Brussel en in Paradiso in Amsterdam snel de deur uit waren. Om 10 uur ging de verkoop van start, maar amper enkele minuten later waren de concertzalen al uitverkocht.

Op sociale media reageren heel wat fans ontgoocheld. Zowel de AB als Paradiso excuseert zich. "Er was heel veel vraag naar een ticket. Het was een beetje een kwestie van geluk vandaag."