"Mijn vrienden blijven me maar uitlachen"

Vier dagen feesten op Ibiza. Dat was de bedoeling van Davie Little uit Durham, Groot-Brittannië. Maar dat daar uiteindelijk een kostprijs van 28.500 pond (33.000 euro) aan zou vasthangen, had hij niet verwacht. Na een avondje stappen merkte hij immers, tot zijn eigen ontzetting, dat hij op eBay een autobus/touringcar gekocht had. Via Facebook maakte hij zijn miskoop kenbaar, met als nuttige mededeling: "Ibiza ruïneert levens."

Intussen is de 27-jarige parttime-dj terug thuis, maar de hilariteit bij zijn vrienden blijft. "Voor mijn vrienden ben ik kop-van-jut. Ze houden niet op met me uit te lachen. Voor hen is er dan ook geen probleem. Zij moeten geen 28.500 pond neerleggen", aldus Little op nieuwswebsite Daily Mail.

"Mijn vrienden hebben ook wel heel wat zotte streken in Ibiza uitgehaald, maar niets wat zo zot was dan wat ik gedaan heb. Ik weet eigenlijk niet of het gebeurd is omdat ik zat was, of omdat die iPhone in mijn broekzak zat."

"Ik heb eBay gecontacteerd om te zien wat nog haalbaar is, want ik heb heus geen bus nodig. Ik heb zelfs geen geldig rijbewijs om ermee te kunnen rijden."

Op nieuwswebsite Metro liet een woordvoerder van eBay weten dat Little best contact zou opnemen met de verkoper, om dit alsnog in der minne te regelen.

lees ook