Britney Spears lost nieuw album en schittert in "Carpool karaoke"

Britney Spears heeft op Twitter aangekondigd dat haar nieuwe album vanaf nu beschikbaar is. Het negende album van de zangeres heeft "Glory" als titel. "Het is het begin van een nieuw tijdperk", zegt de 35-jarige popzangeres die schittert in een nieuwe uitzending van "Carpool karaoke."

Het laatste muzikale wapenfeit van Spears was het album "Britney Jean". Dat bracht ze uit in 2013. 

Door de aankondiging haalt de zangeres al voor de tweede keer het nieuws in korte tijd. Gisteren raakte bekend dat er een film verschijnt over het leven van Britney Spears. 

Die film - die als werktitel "Britney" heeft meegekregen - zal "zowel de hoogte- als dieptepunten" vertellen van het leven van een van de best verkochte artiesten ter wereld. Ook haar verschillende relaties zullen aan bod komen. De hoofdrol is weggelegd voor de Australische actrice Natasha Bassett.

"Carpool karaoke"

Talkshowhost James Corden kon Spears strikken voor zijn intussen beroemde "Carpook karaoke"-sessies. De zangeres liftte met hem mee en lipte ondertussen enkele van haar nummers. Op het einde van het filmpje zingt ze wél voluit haar megahit "Hit me baby one more time".